Operatör med genuint intresse för digitala prints

SweProd Graphics söker en Operatör med genuint intresse för digitala prints! 


SweProd Graphics är en av Skandinaviens ledande leverantörer av industriella trycksaker och har en stark närvaro på den svenska marknaden. Vi är dedikerade att leverera rätt tid och rätt kvalitet till våra kunder världen över med egen produktion i Visby.  

Vi söker en nyfiken operatör med ett starkt intresse för digitala prints och som vill växa och utvecklas i rollen och inom SweProd. 

Som operatör hos oss kommer du att få ansvara för att hantera och underhålla några av våra viktigaste maskiner, digitala printenheter. Vi ser att du gillar utveckling, är nyfiken på att testa nya tillvägagångssätt för att säkerställa en smidig och högkvalitativ produktionsprocess. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är tekniskt intresserad, kan arbeta självständigt och gillar utveckling.


Vi letar efter dig som:

Eftersom du kommer ha möjlighet att påverka och planera dagen utifrån de produktionsmål som finns för dagen behöver du har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du är pålitlig och vill driva ditt jobb och utveckling framåt med en yes-we-can attityd.

Ansökan

Om du är en nyfiken, pålitlig och hängiven person som gillar utveckling och digitala prints, ansök via formuläret här nedan. 

Ev frågor om tjänsten besvaras på mail av Jennie Wilson, jw@sweprod.com