Nya roller till vårt tekniska team 

Nya roller och möjligheter hos SweProd Graphics


Vi utvecklas hela tiden och vill nu stärka vårt tekniska team som jobbar med digitalisering. Avdelningen är under uppbyggnad och vi har därför behov av flera nya roller till vår fabrik i Visby.


Vi söker


Om företaget

SweProd Graphics är ett av Skandinaviens ledande industriella grafiska tryckerier och har en stark närvaro på den svenska marknaden. 

Vi är dedikerade att leverera rätt tid och rätt kvalitet till våra kunder med egen produktion i Visby.


Om rollen

Du behöver vara tekniskt kunnig och bra på att samarbeta och ha god förmåga att kommunicera med andra för att hitta lösningar. Du kommer till stor del att jobba självständigt men också ansvara för gemensamt arbete som en del av ett team tillsammans med andra. Eftersom vi är en dynamisk arbetsplats kommer dina arbetsuppgifter till viss del att anpassas efter din profil. 


Kvalifikationer

För att du ska trivas hos oss, ser vi att du är pålitlig, hängiven och nyfiken. Vi ser också att du har en yes-we-can attityd och vill lära dig en ny bransch och är redo att utvecklas tillsammans med företaget. Det är en fördel om du har erfarenheter från industri- eller tryckeribranschen och gillar att arbeta mål-och resultatinriktat.  

Vi ser gärna att du har intresse av programmeriing och gillar att jobba nära vår grafiska produktion. 


Vi erbjuder en arbetsplats där vi utvecklar människor och där vi tillsammans kan utveckla företaget och vara i en positiv spiral oavsett konjunktur eller konkurrens.  


Ansökan

Om du är en nyfiken, pålitlig och hängiven person som vill ha en spännande utmaning genom att bli en bidragande del i tekniska team i Visby, ansök via formuläret nedan.  Ev frågor om tjänsten besvaras på mail jw@sweprod.com