Key Account Manager 

Kundfokuserad problemlösare 


Vi söker en hängiven och nyfiken Key Account Manager som brinner för att lösa problem, har ett starkt kundfokus och är redo att ta sig an stora svenska och utländska industrikunder. Om du är en målmedveten och relationsbyggande person som är redo för nästa steg i karriären är detta en unik möjlighet för dig. Om SweProd 

SweProd Graphics är ett av Skandinaviens ledande leverantörer av industriella trycksaker och har en stark närvaro på den svenska marknaden. 

Vi är dedikerade att leverera rätt tid och rätt kvalitet till våra kunder med egen produktion i Visby. Säljkontoret finns i Linköping.


Arbetsbeskrivning

Vi söker en hängiven, pålitlig och kundfokuserad Key Account Manager som kommer att vara ansvarig för att bygga och bibehålla långvariga relationer med våra viktigaste kunder. Den ideala kandidaten kommer att vilja lära sig en ny bransch, ha förmågan att förstå och tillgodose kundens behov på ett effektivt sätt med ett lösningsorienterat mindset. Dina ansvarsområdenKvalifikationer

För oss är det viktigaste att du har en yes we can- attityd där du vill uppnå mål och utvecklas tillsammans med säljteamet. 

Det är en fördel att ha erfarenhet från tryckeribranschen eller tidigare säljroller men vi vill framför allt ha personer som vill växa med oss och bidra till SweProds tillväxt framåt. 

Förmåga att jobba i team med gemensamma mål men också med individuella mål under eget ansvar. 


Ansökan

Om du är en nyfiken, pålitlig och hängiven person som vill ha en spännande utmaning genom att bli en bidragande del i vårt säljteam i Linköping, ansök via formuläret nedan.  

Ev frågor om tjänsten besvaras på mail av Ewa Jansson, ej@sweprod.com