Lediga jobb

LEDIGA JOBB

Vi är på jakt efter fler talanger, är du en av dem?

Efter sommaren har vi för avsikt att rekrytera till flera av våra avdelningar i produktionen. Olika egenskaper och kompetenser behövs för de olika tjänsterna, möjligheterna är därför många.

Vår drivkraft är att utveckla människor som ständigt kan utveckla företaget. Det innebär för oss och dig att du kan och ska göra skillnad varje dag. Det är viktigt att man lever våra värdeord hängiven, pålitlig och nyfiken samt har ett stort kundfokus genom att leverera rätt kvalitet i rätt tid.

Möjligheter

  • Vår tryckavdelning söker en person som främst kommer jobba med lackeringsjobb. Jobbet innebär att man behöver ha stort tekniskt intresse, nyfiken på programmering samt att kvalitetskänsla är viktigt. Utbildning kommer dels ske internt men även externt utomlands. Därigenom är god engelska i både tal och skrift ett krav.

  • Monteringen av våra LED-skyltar behöver en ny lagkamrat. Intresse för att skruva, led-teknik i stort och processflöde är av godo. Tempo och kvalitet är nyckelord i processen med att göra high-end skyltar till bla världens flygplatser.

  • En kombinerad tjänst i vår mekaniska verkstad och eloxeringsavdelning där man är maskinoperatör och hanterar flera olika mekaniska maskiner. Här skall man gärna ha ett stort mekaniskt intresse, vara uthållig i att hålla igång maskiner under längre perioder och nyfiken på möjligheten att utveckla processer.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med provanställning som grund. Tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. Kan någon av våra möjligheter vara intressanta för dig eller någon du känner? Tveka inte att skicka in ansökan nedan. Ansökningar kommer enbart hanteras därigenom.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Tom Iversjö via tom@sweprod.com

Ansökan stänger 12:e augusti.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image