Lediga jobb

LEDIGA JOBB

Teknisk operatör

Vad söker vi?

I strävan efter fortsatt utveckling så söker vi operatörer med teknisk erfarenhet och/eller teknisk kompetens.

Som teknisk operatör ansvarar du för en eller flera maskiner avseende både daglig produktion och underhållet som krävs. Samtidigt så jobbar vi kontinuerligt med att utveckla oss själva och processerna kring produktionen vilket vi lägger stor vikt vid denna anställning. Detta kan innefatta alltifrån materialoptimering och maskininställningar till automatiseringslösningar.

Du behöver vara noggrann för att hålla kvalitetsnivå men även ha tempo för att kunna hålla produktionstakten gentemot de andra avdelningarna och slutligen kund. Samtidigt är ett av våra kärnvärden, nyfiken, av stor vikt vid denna anställning för att kunna jobba med den tekniska utvecklingen.

Vilka är vi?

Vi är en tillverkningsindustri med människan i fokus. Vi tror på att utvecklar vi människorna i företaget så kommer företaget utvecklas därigenom. Detta innebär för oss och dig att du kan och ska göra skillnad varje dag.

Utvecklingsmöjligheterna är stora hos oss, både att få möjligheten att ta större ansvar för fler maskiner och processer men även vidare i företaget som till exempel teamledare, tekniker, teknisk produktionsberedning och så vidare.

Vill du jobba i ett team med hängivna, nyfikna och pålitliga kollegor med målsättning att dagligen leverera i rätt tid och kvalitet till kund? Då kan du vara talangen vi söker!

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med provanställning som grund. Tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Tveka inte att skicka in ansökan via formuläret nedan. Ansökningar kommer enbart hanteras därigenom.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Tom Iversjö via tom@sweprod.com

Ansökan stänger 10:e februari